Menukaart

Sinds eind mei kan je in Sint Pieter 1 van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht voor een hapje en een drankje in een aangename sfeer. De grote veranda en terras is beslist de blikvanger en troef op iedere zonovergoten dag.


Bekijk ons menu

Menukaart

Sinds eind mei kan je in Sint Pieter 1 kan je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht voor een hapje en een drankje in een aangename sfeer. De grote veranda en terras is beslist de blikvanger en troef op iedere zonovergoten dag.


Bekijk ons menuReserveer

Bereikbaarheid en openingsuren in de winter

Ondanks de verkeerswerken zijn wij nog steeds bereikbaar via de Groenstraat. Hier is ook parkeergelegenheid. Neem via de onderstaande routebeschrijving kennis met de nieuwe verkeerssituatie. Sint Pieter 1 is dagelijks geopend van 12:00 - 21:30, behalve op vrijdag. Dan zijn we geopend van 17:00 - 21:30. Maandag is sluitingsdag.

Contact

Heb je een vraag of wil je wat informatie opvragen voor een feest of event? We horen graag van je! Stuur ons gerust een mailtje en we proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden :) Reserveren is enkel telefonisch mogelijk!